Masser af prominente har været forbi Harry's Club

Her har du et skønt lyst mødelokale, der er stort og rummeligt og velegnet til den lidt større event. Det kan være et netværksmøde, en konference, et kursus eller et møde for flere afdelinger. Mødelokalet er indrettet med et pust af den klassiske London-oplevelse – men midt i Odense. Der er Bobbyhjelme, Union Jack og endda et smukt engelsk standur.

Da det er et stort mødelokale kan bordene opstilles på flere forskellige måder alt efter, hvilken type møde du skal holde. Skal der undervises eller arbejdes i grupper? Skal alle deltagere kunne se hinanden, eller er mødelederen centrum for mødet? Den rigtige bordopstilling har stor indflydelse på afviklingen af mødet eller eventen. Vi stiller selvfølgelig det hele op, så det er klart, når mødedeltagerne ankommer. Du kan se de forskellige opstillinger nedenfor.

Vi er stolte af at have kunnet præsentere...

Isabella

I et fantastisk medrivende foredrag, fortæller Dennis Lydom historien og synger sangene, der gjorde Johnny Cash til "The man in black".

Læs mere

Hele historien om “The man in Black” - Johnny Cash

I et fantastisk medrivende foredrag, fortæller Dennis Lydom historien og synger sangene, der gjorde Johnny Cash til "The man in black".

Læs mere

Den lille singer and songwriter med den store stemme

Gina Michaells har stillet op i en række talentkonkurrencer - både i 'Norge har Talent', 'Danmark har Talent', X-Factor og også 'All Together Now' på Kanal 5, hvor hun nåede finalen.

Læs mere

Danmarks John - En hyldest til John Mogensen

Bandet Danmarks John leverer et nostalgisk show med sange fra John Mogensens store bagkatalog, og gør det med samme sjæl og ånd som vores savnede folkekunstner.

Læs mere